Gastromat®️

Tämä erittäin herkullinen ja monipuolinen maustesuola on lähtöisin Norjasta. Pieni sympaattinen tehdas Norjan Sandessa on perheyrityksen omistama ja se on ollut toiminnassa jo 1960-luvulta alkaen. Gastromatin valmistukseen tarvittava sähkö saadaan uusiutuvista ympäristöystävällisistä energiamuodoista, tuuli- ja vesivoimasta.

Gastromat®️ on noussut kotimaassaan miltei kansallismausteen asemaan. Miljoonat norjalaiset rakastavat Gastromatia ja sen herkullista makua. Tämä Norjan ylpeys on nyt vihdoin meidän suomalaistenkin saatavilla, sillä suomalainen Valmustia Oy on aloittanut sen maahantuonnin. Korkealuokkaiset raaka-aineet yhdistettynä vuosikymmenten ammattitaitoon ja viimeisteltyyn reseptiikkaan synnyttävät makuelämyksen, joka on vertaansa vailla. Tämä on mauste, jota et halua missata. Liity sinäkin elämästä hyvällä maulla nauttivien kasvavaan joukkoon ja valitse Gastromat®️.

Korvaamalla tavallisen suolan Gastromat®️ maustesuolalla voit vähentää päivittäin nautitun suolan määrää, sillä suolapitoisuus on vain 57,5 %. Gastromatin valmistuksessa ei ole käytetty palmuöljyä. 

Gastromat®️ maustesuolaa voit toivoa oman lähikauppasi valikoimiin ottamalla yhteyttä suoraan kauppaan tai vaikkapa kirjoittamalla toiveesi kauppojen toivetauluihin.

Ainesosat/Ingredienser: Merisuola/Havsalt 57,5 %, mononatriumglutamaatti (aromivahvenne)/mononatriumglutamat (smakförstärkare), tuore purjo/färsk purjolök, valkosipuli/vitlök, hiivauute/jästextrakt, kasvirasva/vedetabiliskt fett (ei sisällä palmuöljyä/innehåller inte palmolja)

Ravintosisältö/Näringsinnehåll 100 g:

  • Energia/Energi 148 kcal/620KJ
  • Rasva/Fett 0,6 g
  • -josta tyydyttynyttä/varav mättade 0,35 g
  • Hiilihydraatit/Kolhydrater 12 g
  • - joista sokereita/varav sockerarter <0,05 g
  • Proteiini/Protein 23 g
  • Suola/Salt 57,5 g
Aromisuola jonka makua arvostat
Aromisuola jonka makua arvostat

Gastromat on määritelmällisesti aromisuola. Gastromatin sisältämän aromivahventeen ansiosta tuote kykenee korostamaan omaa ja maustettavan ruoan aromeja. Se saa siis yksinkertaisesti ruoan maistumaan paremmalta. Aromisuola tai kuten me sanomme, maustesuola Gastromat saa herkullisen makunsa, kun tuoreet raaka-aineet, tuore purjo ja tuore valkosipuli paahtuvat ja karamellisoituvat valmistusprosessissa. Gastromatin kultahippuja muistuttava väri syntyy tuossa samaisessa prosessisa. Valitse sinäkin norjalainen Gastromat maustesuola - aromisuola, jonka maku muistetaan ja josta varmasti pidät.